Over ons

Over ons

Het Imagine Fund is een Nederlands beleggingsfonds, gefocust op investeringen in de technologiesector. Met dit fonds hebben participanten de kans om in te spelen op technologische veranderingen die een enorme impact gaan hebben op onze toekomst.

Anders dan de rest

Het fonds is opgericht om investeerders een alternatief te bieden voor de standaard technologie tracker, die voornamelijk bestaat uit grote namen als Apple, Google, Amazon en Facebook. Start-ups zijn hierin vaak minimaal vertegenwoordigd, terwijl ze opkomend én veelbelovend zijn.

Daarom kiezen wij ervoor om de grote spelers in dezelfde verhouding te vertegenwoordigen als start-ups. Zo is een investering in het Imagine Fund een investering in veelbelovende tech-bedrijven.

Bekijk onze video voor meer informatie.

Ontmoet de fonds managers.

Laurens Ockhuisen

Laurens Ockhuisen is opgegroeid in een echte technologiefamilie en handelt al vanaf jongs af aan op de beurs. Hij heeft een oog voor nieuwe kansen en houdt de razendsnelle ontwikkelingen wereldwijd moeiteloos bij. Voor Imagine Fund is hij continu bezig met de nieuwste technologie trends en slimme investeringsmogelijkheden.

Als Spakenburger in hart en nieren stroomt het ondernemersbloed Michiel Beukers door de aderen. Zijn fascinatie voor een snel veranderende wereld combineert hij bij Imagine Fund met ruim 20 jaar beleggingservaring, waarvan sinds 2013 als mede-eigenaar bij Noordam Vermogensbeheer. Zo vormt hij het vertrouwde, ervaren fundament van IF.

Michiel Beukers


Naast eigen research en kennis maakt het Imagine Fund gebruik van een team van adviseurs. Dit zijn industriespecialisten met wie de fondsmanagers regelmatig contact hebben. Zij leveren de specialistische kennis om nog betere beslissingen te nemen. Dankzij dit team zijn Michiel en Laurens altijd op de hoogte van wat er speelt in de markt en waar de kansen liggen.

Maak een afspraak!

PDF download (Email+naam)

Realiseer rendement met de technologie van morgen

Download de brochure en ontdek het Imagine Fund!

  • Groeimarkten
  • Visie op trends
  • Fondsmanagers
  • Onze investeringen
*
×

What IF?

Heb je vragen? App direct met ons!

× Direct met ons appen?