Fonds

Fonds informatie

Imagine Fund is een Nederlands beleggingsfonds, gespecialiseerd op het gebied van technologie. In voorbereiding op de volgende technologische revolutie, focussen wij ons puur op bedrijven die onze manier van leven drastisch zullen veranderen. Bij het Imagine Fund zijn wij gedreven om investeringen te vinden die onze klanten laten profiteren van opkomende trends zoals Artificial Intelligence, E-commerce, Robotics and Genetics. 

De structuur van ons fonds

Fonds structuur

Een participant boekt zijn participatiegelden zelf over naar de ABN Amro bankrekening van de Stichting Juridisch Eigenaar Imagine Fund.

Het stichtingsbestuur wordt gevormd door Stichting Circle FGR Support, gevestigd aan Smallepad 30f, 3811 MG Amersfoort en staan geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 71150943. 

De Stichting Juridisch Eigenaar stort de gelden door naar de broker rekening van Stichting Juridisch Eigenaar Imagine Fund bij Lynx.

Lynx is een Europese broker, die gebruik maakt van het Interactive Brokers platform (IB). IB is beursgenoteerd op de Nasdaq, met een marktwaarde van ongeveer +- 27 Miljard USD.  

De administrateur van het fonds is Circle Partners. Zij zijn verantwoordelijk voor de participantenadministratie, fondsadministratie en de NAV-berekeningen. Circle Partners is een van de bekendste fondsadministrateurs in Nederland, met meerdere kantoren wereldwijd.

Fonds gegevens

StartdatumFebruari 2018
Minimum investeringEUR 100.000
Minimale vervolgstoringEUR 10.000
Minimale onttrekkingEUR 10.000
BeleggingsstijlLong only
RegioWereldwijd
Land van vestigingNederland
Juridische statusBesloten fonds voor gemene rekening
BeheerderImagine Investment Partners B.V.
Juridisch eigenaarStichting Juridisch Eigenaar Imagine Fund
AdministrateurCircle Investment Support Services
BankABN AMRO Bank
BrokerLynx B.V.
ISINNL0012727390
BloombergIMAGINE NA

Toe- en uittreding

  • Maandelijks, eerste werkdag
  • Maandelijks, eerste werkdag
  • 5 werkdagen
  • 10 werkdagen
  • Minimaal 1 maand

Kosten en vergoeding

  • 10%
  • Ja, 24 maanden
  • 0.1% per maand
  • 0% tot 1%
  • 0% tot 3%

Documenten

PDF download (Email+naam)

Investeren in de technologie van morgen

Bij het Imagine Fund zijn wij opzoek naar inversteringen die onze manier van leven radicaal gaan veranderen. Download nu de brochure!

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

×

What IF?

Heb je vragen? App direct met ons!

× Direct met ons appen?